У Ковелі містяни зірвали сесію міськради й не випускають із зали мера

У Ковелі містяни зірвали сесію міськради й не випускають із зали мера

Мешканці двох вулиць у Ковелі, будинки, подвір’я та городи яких повністю затопило водою, обурені бездіяльністю місцевої влади.

У відчаї вони прийшли до приміщення Ковельської міської ради з вимогою прийняти запит депутатки від УКРОПу Галини Стасюкна виготовлення проектно-кошторисної документації щодо проведення централізованої зливової каналізаційної системи на їхніх вулицях.

Інцидент трапився 28 грудня під час засідання сесії Ковельської міської ради.

Запит, однак, не прийняли, адже місцеві депутати від ВО «Батьківщина» не проголосували «за». Як результат – мешканці затоплених вулиць зірвали засідання сесії та досі не випускають із зали мера Ковеля Олега Кіндера.

Відзначимо, що із проблемою затоплення ковельчани, мешканці вулиці Назарія Яремчука та провулку Лермонтова, зіткнулися ще 14 грудня. Усе через підвищення рівня ґрунтових вод і відсутність зливової каналізації.


«Зараз навколо будинків стоїть вода, в будинках – теж вода, затоплені погреби, свинарники, двори. Щоб пройти до будинку, люди прокладають місточки з дощок. Через вологість просідають будинки, гниють стіни і підлога в оселях. І це просто катастрофа для людей», – повідомив депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс.

 

Він розповів, що із підтопленням ковельчани мали справу й раніше, але ситуація загострилася після того, як ділянки, на котрих були проведені канали для відведення води, надали у приватну власність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У США дівчат навчають будівництву. ВІДЕО
Наступна новина Рік Собаки: що не можна дарувати
Останні новини
Схожі новини