Рішення про підвищення цін на рекламу в Луцьку приймалося з порушеннями. ВІДЕО

Рішення про підвищення цін на рекламу в Луцьку приймалося з порушеннями. ВІДЕО

Під час засідання Луцької міської ради, членам виконавчого комітету було надано недостовірні дані, на підставі яких вони проголосували за підняття тарифу на розміщення реклами в місті.

Про це повідомляє Асоціація Рекламістів Волині.

«Зверніть увагу:

- заявлено про те, що тариф у січні лишився на рівні 2012-го року, а фактично тариф зріс більш як в 3 рази - з середніх 600 до 2000грн;

- заявлено, що НАЙВИЩА плата за одну конструкцію у січні 2018-го становить від 1500грн + ПДВ. І тут увага: фактично ця цифра становить 3620грн!

Питання: якщо рішення обґрунтовано жахливо завищеними і недостовірними цифрами, чи не має воно бути негайно скасованим?» - йдеться у повідомленні.
 

 

Дезінформацію виявлено!! Просимо максимального поширення! На засіданні виконавчого комітету ЛМР, членам виконавчого комітету було надано недостовірні дані, на підставі яких вони проголосували за підняття тарифу на розміщення реклами в місті! Зверніть увагу: - заявлено про те, що тариф у січні лишився на рівні 2012-го року, а фактично тариф зріс більш як в 3 рази - з середніх 600 до 2000грн; - заявлено, що НАЙВИЩА плата за одну конструкцію у січні 2018-го становить від 1500грн + ПДВ. І тут увага: фактично ця цифра становить 3620грн!!! Питання: якщо рішення обґрунтовано жахливо завищеними і недостовірними цифрами, чи не має воно бути НЕГАЙНО СКАСОВАНИМ???

Posted by Асоціація Рекламістів Волині on Monday, 26 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якісні матеріали та потужна техніка: фірма «Спец Тех» готова до початку будівельного сезону
Наступна новина У Ковелі підняли ціни на проїзд
Останні новини
Схожі новини