«Різдвяна пісня» Луцького НТУ привітала лучан зі святами. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Різдвяна пісня» Луцького НТУ привітала лучан зі святами. ФОТОРЕПОРТАЖ

Творчий колектив «Різдвяна пісня» Луцького національного технічного університету на чолі з Марією Ковальчук по-особливому привітав ректорат, підприємства та державні установи міста з новорічно-різдвяними святами.

Дійство стартувало 10 січня 2018 року у стінах ЛНТУ.

Зокрема, «Різдвяна пісня» вже багаторіч вітає лучан з новорічно-різдвяними святами. У складі колективу - студенти, викладачі, співробітники та навіть абітурієнти вузу. Як жартують у колективі: «Ми зібрали усіх - від доцента до абітурієнта».

Учасники ансамблю розповідають, що підтримуючи українські традиції, прославляючи Ісуса Христа, і їхні серця наповнюються радістю та щастям. «Крім того, ми підтримуємо внутрішнє наповнення духовного стану університету», - додає художній керівник ансамблю Сергій Герцик.

Відтак, святковий обряд розпочався з віншування Кози. Згодом аматори народної творчості щедро посівали присутніх, співали різдвяні щедрівки та колядки («Що за радість», «Бог ся рождає», «Слава во вишніх» тощо). Додамо, що у репертуарі колективу є і маловідомі тексти, зібрані у віддалених селах Волині: «Рай розвився», «А в цій хатці...».

Опісля грандіозного дійства ректор ВНЗ Петро Савчук подякував колядникам та наголосив на важливості існування творчого осередку, який дарує кожному з присутніх віру в себе, Бога та Україну.

Тож, подарувавши колегам казковий настрій, «Різдвяна пісня» відправилася вітати працівників Луцької міської ради, Волинської облдержадміністрації, профспілок, «ПриватБанку» та інших установ.

Інформаційний відділ Луцького НТУ, Олександра Містюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сімейніх лікарів, терапевтів та педіатрів зобов’язали працювати по-міжнародному
Наступна новина Пустелю Сахару вкрило снігом, і ці пейзажі захоплюють красою
Останні новини
Схожі новини