«Різдвяний JAZZ». У Луцьку співатимуть відомі джазові музиканти

«Різдвяний JAZZ». У Луцьку співатимуть відомі джазові музиканти

У Луцьку виступатимуть відомі українські джазові музиканти, лідери проекту ShockolaD, Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин, контрабасист Сергій Федорчук, джазова вокалістка Юлія Швед та співак з Нігерії Пол Комолафе. Концерт відбудеться 4 січня 2021 року у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка. Початок – 19:00. 

Вони приїдуть зі спеціальною джазовою програмою відомих світових хітів "Різдвяний Jazz". У програмі звучатимуть відомі на весь світ: "Christmas song", "Jingle bells", "Let it snow", "Silent night", "White Christmas", "Santa baby", "Winter wonderland", "It’s beginning to look a lot like Christmas" та інші, – повідомляють на сторінці івент-агенції у фейсбуці.

«Ви маєте це почути! Нехай Ваше Різдво асоціюється не лише з гірляндами та кутею!Концерт проходитиме з дотриманням усіх карантинних норм та правил.», – зазначають організатори.

Квитки можна придбати тут, або у касі драмтеатру. Вартість квитка від 170 до 370 гривень.

Організатори події - івент-агенція Tikhonov Agency.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Приходитиму без попередження», -  голова облради Григорій Недопад. ЦИТАТНИК з прямого ефіру
Наступна новина Як працюватиме банківська система на новорічні свята? Пояснення НБУ
Останні новини
Схожі новини