Різдвяний вечір у центрі Луцька. ФОТО

Різдвяний вечір у центрі Луцька. ФОТО

Не дивлячись на те, що на календарі – 6 січня, Коляда, а на годиннику половина одинадцятої вечора – у центрі Луцька людно і гамірно.

«Хатинки» з сувенірами і смаколиками, щоправда, закриті. Втім, продають надувні кульки-«блималки». На одному зі столиків прилаштувалася компанія з пляшкою білого вина і пачкою соку.

Багато дітей. «А що маємо робити? Повечеряли, погода хороша, живемо неподалік центру – пішли з дітьми гуляти» - каже лучанин Олексій у той час як його 5-річна донька смикає за руку: «Тат, ідем до ялинки!».

Не обходиться і без нетверезих людей. Вони, щоправда, миролюбні. То горланять «Хриснос рождається!», то тицяють тобі недопиту бляшанку пива – на, мовляв, розділи зі мною радість свята…

А крок від Театрального майдану – і майже тиша. Не їздять автомобілі, подекуди тільки таксі чи останні на сьогодні тролейбуси. Потрохи гасять й святкову ілюмінацію: підсвітку фасаду міськради вирубали ще ов 22:30. «Фонтан» на перехресті Шевченка і Набережної погас о 23:00. Місто засинає…  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Цирк і насмішка», - скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври про Томос
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 7 січня
Останні новини
Схожі новини