Робота в таксі Bolt у Дніпрі: що потрібно для працевлаштування

Робота в таксі Bolt у Дніпрі: що потрібно для працевлаштування

Bolt – сучасний сервіс пасажирських перевезень, який пропонує своїм клієнтам послуги таксі цілодобово. Він дуже простий та зручний у використанні, тому дуже поширений у великих містах. Для замовлення машини в будь-який час доби достатньо встановити безплатний додаток, доступний для Android та iOS, увійти, вказати місце призначення й вибрати машину, яка підходить за класом комфорту та вартістю.

Завдяки максимальній простоті й вигідним умовам для кожного клієнта, «Болт» дуже поширений і кожен таксист, який приєднається до нього, гарантовано матиме постійні замовлення. Це чудовий варіант додаткового або основного заробітку. Усе залежить від вашої працьовитості.

Чим більше замовлень приймаєте, тим більше грошей отримуєте. Кожен водій керує своїм доходами та графіком самостійно, тому така робота точно сподобається тим, хто хоче бути вільним, працювати так, як хочеться, і отримувати задоволення.

Які умови для таксиста в «Болт»

Аби почати заробляти за допомогою цього сервісу пасажирських перевезень, потрібно мати:

  • власний автомобіль у справному технічному стані. Приймаються не всі машини – можуть відмовити в реєстрації деяких марок Daewoo, «ВАЗ». Працювати можна лише на транспортних засобах не старше 2000 року. Ця вимога пов’язана з клієнтоорієнтованістю сервісу, адже користувачам приємніше їздити в нових і чистих автомобілях, тоді вони точно звертатимуться повторно;
  • усі документи на авто. Вони повинні бути актуальними, без простроченого терміну дії. Машини з іноземною реєстрацією не приймаються;
  • будь-який смартфон з ОС Android чи iOS. На нього потрібно встановити додаток, через який ви керуватимете своєю роботою, прийматимете замовлення від клієнтів. Увесь процес проходить саме в такий спосіб, інакше викликати машину або отримати клієнта неможливо. Отже, кожен користувач сам знаходить «свого» водія;
  • бажання працювати та заробляти. Таксист матиме більше замовлень, якщо справлятиме приємне враження, буде ввічливим, допомагатиме пасажирам із речами тощо. Велике значення має дотримання всіх правил дорожнього руху.

Дізнатися більше про таксі Bolt у Дніпрі можна тут https://ua.bolt-ua.com/dnepr. Щоб почати заробляти як водій, достатньо заповнити анкету на сайті з усіма персональними даними. Приймаються лише кандидати старше за 18 років із чинним водійським посвідченням категорії В. Досвід водіння бажаний, адже від цього залежать комфорт і безпека ваших клієнтів.

Для працевлаштування достатньо надати всі документи, пройти реєстрацію та встановити додаток на смартфон. Подальший алгоритм дуже простий – коли клієнт робить замовлення, ви приймаєте його. Він це бачить у додатку та відстежує рух вашого автомобіля. Так забезпечується приємна та проста взаємодія між таксистом і пасажиром.

Коли ви прибули на місце, забираєте клієнта й доставляєте його до пункту призначення. Від початку й до моменту прибуття маршрут відстежується, тому безпека гарантована.

Оплачувати поїздку не обов’язково готівкою. Більшість користувачів вибирають варіант сплатити з банківської карти. Для цього достатньо просто вказати її в додатку, і гроші спишуться автоматично.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ще на чотирьох вулицях патрульні вимірюватимуть швидкість радарами TruCAM
Наступна новина Потяг «Ковель – Одеса» змінить графік. Він почне курсувати щодня
Останні новини
Схожі новини