Родина рятувальників з Луганщини служить на Волині, але мріє про повернення додому

Родина рятувальників з Луганщини служить на Волині, але мріє про повернення додому

У Володимирському районному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) разом служать Анастасія та Дмитро Решетняки, які перевелись на Волинь з Луганської області.

Історію родини рятувальників розповіли на сторінці ДСНС області.

25-річна Анастасія Решетняк каже: навчалася в Харкові, де і познайомилася з майбутнім чоловіком, уродженцем міста Сєверодонецька — Дмитром. Лейтенанти служби цивільного захисту одружилися у 2019-му і разом поїхали в Луганську область.

До повномасштабної війни Дмитро працював на посаді начальника інженерної групи аварійно-рятувального загону, Анастасія — провідною інспекторкою в місті Рубіжне.

У 2022 році подружжя разом із сином, якого як і тата звуть Дмитро, за рішенням керівництва переїхали спершу у Дніпро, а потім на Волинь.

"Дуже тяжко було лишити дім та місто, яке стало рідним. Хотілося б повернутися в те місто, яким воно було до війни. Мріємо, щоб дитина жила у безпеці", — каже Анастасія Решетняк.

Зі слів жінки, в серпні 2022 року її чоловік їздив у Харків, де в складі зведеного загону Луганської області працював на деокупованих територіях, разом з колегами розбирав завали, спричинені російськими обстрілами, розвозив гуманітарну допомогу людям на звільнених територіях: Куп’янськ, Вовчанськ, Ізюм та Балаклія.

"Одного дня, коли Дмитро разом з колегами везли гуманітарний вантаж у Куп’янськ, вони потрапили під обстріл "градів", дякувати Богу, всі лишилися живі", — говорить рятувальниця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли речі та документи: на Волині досі шукають зниклу 17-літню студентку
Наступна новина Волинян просять гідно зустріти траурний кортеж із загиблими Героями
Останні новини
Схожі новини