Родина загиблого у ДТП поблизу Луцька водія шукає свідків аварії

Родина загиблого у ДТП поблизу Луцька водія шукає свідків аварії

Родина водія «Волинянки», який загинув унаслідок ДТП біля села Струмівка, шукає свідків автопригоди, адже вважає, що водій Audi ховається від відповідальності.

ДТП трапилася 4 травня. На трасі біля села Струмівка Луцького району зіткнулися ЛуАЗ та Audi. В результаті водій «Волинянки» помер у лікарні, а 58-річну пасажирку госпіталізували до реанімації.

Як пишуть Волинські новини, донька загиблого Лілія розповідає, що постраждала у вкрай важкому стані зараз перебуває у одній з лікарень Луцька. У неї побита голова, пробита легеня, численні переломи ребер, струс головного мозку, переламана ключиця та понівечене обличчя.

Станом жінки дуже занепокоєні лікарі та родина, вона потребує високваліфікованого догляду та дорогих медикаментів. Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанку № 5168 7573 3222 0542.

Водночас, пасажири Audi відбулися незначними тілесними ушкодженнями та відмовилися від госпіталізації. 

Зі слів Лілії відомо, що водій Audi, 20-річний Максим П., їхав зі швидкістю 180 км/год в населеному пункті, де максимально допустима швидкість 60 км/год. Водій минув 4 пристрої примусового зниження швидкості та два пішохідних переходи, доїжджаючи до небезпечного перехрестя, та не збирався гальмувати. Це й спричинило такі трагічні наслідки. 

Доньці загиблого стало відомо, що поліція вважає, наче водій «Волинянки» не ввімкнув покажчик повороту, що й стало причиною смертельної ДТП. Однак, правоохоронці чомусь не взяли до уваги свідчення водія фури. 

«Звертаємо увагу на те, що доки слідчі дії не завершено, ніхто не вправі звинувачувати когось із сторін та не має права розповсюджувати неправдиву інформацію в ході розслідування кримінальної справи. Натомість усіх небайдужих свідків цієї ДТП просимо відгукнутися та надати свої відомості, а при можливості відео, адже є підозри, що водій Audi намагається уникнути будь-якої відповідальності!!!», - наголошує донька загиблого водія.

Свідків автопригоди просять звертатися за телефонами: 0957306966 Лілія Володимирівна та 0959267083 Юлія Володимирівна.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку п'янюча мати гуляла з маленьким сином
Наступна новина «Сердечне» прощання: у луцькій школі №1 продзвенів останній дзвінок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини