Rolls-Royce встановив рекорд продажів в Україні. Середня ціна за автівку - понад 500 000 доларів

Rolls-Royce встановив рекорд продажів в Україні. Середня ціна за автівку - понад 500 000 доларів

Rolls-Royce встановив рекорд продажів в Україні та світі. Всього за 2019 рік було реалізовано 5152 автомобілів.

Британський підрозділ концерну BMW компанія Rolls-Royce Motor Cars у минулому році встановила абсолютний рекорд продажів протягом 116-річної історії. Загалом 5152 автомобілів були доставлені покупцям у понад 50 країнах світу, що на 25% більше, ніж у 2018 році, пише «24 канал».

Вагомий внесок зробили і українські покупці – вони придбали 16 Rolls Royce, з них 3/4 припало на новий позашляховик марки Cullinan. Цей показник втричі більший за торішній та також є рекордним за всю історію бренду в Україні, а вона починається проданого в Одесі Rolls Royce у 1914 році.

За словами Френка Тімана, регіонального представника Rolls-Royce Motor Cars в Європі, всього в Україні продано близько сотні «Роллс-Ройсів». Причому українські покупці обирали досить незвичні комплектації – наприклад, чорний кузов та червоний салон. Також існує попит на ексклюзивне виконання в версії Rolls-Royce Bespoke.

Ще один напрямок роботи Rolls-Royce в Україні – продаж моделей з пробігом. Вони призначені для тих, хто не хоче чекати свого замовлення або не може витратити багато грошей на розкішний автомобіль, який йому потрібен для статусу.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть, щоб автобуси були обладнані для людей з інвалідністю
Наступна новина У Луцьку цілодобово працює «вікно життя». У 2019 році жодної дитини туди не поклали
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні