Росія запровадила санкції проти українських політиків, бізнесменів та суддів

Росія запровадила санкції проти українських політиків, бізнесменів та суддів

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову про санкції проти України. Обмежувальні заходи стосуються 322 людей та 68 компаній.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Ці заходи передбачають блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території Росії, а також заборону на виведення капіталу за межі Росії.

Під російські санкції потрапили судді Конституційного суду України, депутати Верховної ради 8-го скликання, українські бізнесмени, чиновники адміністрації президента країни, а також компанії, які контролюються найбільшими українськими бізнесменами.

Росія запроваджує санкції проти сина українська президента Олексія Порошенка, лідерки партії «Батьківщіна» Юлії Тимошенко, мінстра внутрішніх справ Арсена Авакова, заступники голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, уповноваженого президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва і засновника девелоперської компанії Mos City Group Павла Фукса.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 1 листопада: гривня продовжує зміцнення
Наступна новина Обери найкращу ініціативу: розпочалось голосування за проекти «Бюджету участі Луцька»
Останні новини
Схожі новини