Велика Британія запровадила санкції проти волинянина, який воював за росію

Велика Британія запровадила санкції проти волинянина, який воював за росію

Велика Британія оголосила про новий пакет санкцій проти росії у відповідь на удари по українській інфраструктурі. 

Серед командирів військових частин росії, які потрапили до нового санкційного списку – генерал-зрадник із села Ветли на Любешівщині, повідомляє Район.Любешів.

Обмеження стосуються російських високопосадовців, які підтримують військове вторгнення, командирів військових частин, причетних до ракетних ударів по містах України та іранських бізнесменів і військових чиновників, які займаються виробництвом або постачанням до росії безпілотників. Їхні активи на території Великої Британії заморожені, а в'їзд до країни заборонений.

Потрапив до цього списку й уродженець Любешівщині (село Ветли) генерал Михайло Зусько, який нині служить начальником штабу західної групи окупаційних військ.

Довідково: 

Михайло Степанович Зусько – уродженець села Ветли, Камінь-Каширського району. російський військовик, генерал-лейтенант, командир 58-ї загальновійськової армії Збройних сил Російської Федерації. Учасник російсько-української війни, командувач 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ на Донбасі у період літа-осені 2014 року та та 58-ї загальновійської армії Південного військового округу РФ під час Російського вторгнення в Україну.

Нагадаємо, у березні повідомлялося про те, що російського генерала Михайла Буська заарештували, мовляв російська 58-ма армія зазнала величезних втрат по миколаївському напрямку, а її командир –  генерал-лейтенант Михайло Зусько проявив себе як бездарний стратег. 

Читайте також: Російський генерал народився на Волині. Що кажуть про нього колишні односельчани

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька волонтерка Ольга Валянік отримала нагороду від Головнокомандувача
Наступна новина До волинського міста привезли Вифлеємський вогонь миру. ФОТО
Останні новини
Схожі новини