Росіянин, який їхав в Україну, хотів підкупити луцького прикордонника. ФОТО

Росіянин, який їхав в Україну, хотів підкупити луцького прикордонника. ФОТО

На Волині в пункті пропуску «Дольськ»  громадянин Росії намагався підкупити співробітника Держприкордонслужби України. Він прямував в Україну з Білорусі.

Факт надання прикордоннику Луцького загону неправомірної вигоди задокументували співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби та Нацполіції, – повідомляють у Держприкордонслужбі.

Читати також: Росія готує атаки на п'ять волинських храмів, – СБУ

Під час прикордонного контролю 34-річний іноземець не міг чітко пояснити з якою метою слідує в нашу державу. Тому аби уникнути зайвої для нього перевірки та «владнати» питання про свій безперешкодний в’їзд в Україну росіянин запропонував військовослужбовцю прикордонної служби 90 доларів США. Від неправомірних коштів прикордонник відмовився.

Наразі відділом внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак злочину, відповідальність за який передбачено ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вахтанг Кіпіані обурився, що на луцькому меморіалі є могили тих, хто насаджував сталінізм. ФОТО
Наступна новина У Луцьку депутату Євгену Ткачуку оголосили про підозру
Останні новини
Схожі новини