Розказуємо, як передати показники газового лічильника онлайн

Розказуємо, як передати показники газового лічильника онлайн

З 1 по 5 червня волиняни передаватимуть показання газового лічильника АТ «Волиньгаз». Зробити це можна не виходячи з дому та у будь-який зручний час в онлайн-сервісах компанії. 

Існує три найпопулярніші онлайн-способи передачі показань газового лічильника: Особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот Viber 7104UA та мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android». Реєстрація у цих сервісах складається з простих кроків та займе усього кілька хвилин.

  1. В Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна зареєструватися за один дзвінок у контакт-центр за номером (067)-33-39-104. Фахівці «Волиньгазу» проведуть експрес-реєстрацію та надішлють смс з логіном і паролем для входу на ваш мобільний. Усе що потрібно – авторизуватися сайті 104.ua, ввівши дані з смс.
  1. Чат-бот Viber 7104UA – сервіс, який завжди під рукою – у вашому смартфоні. Щоб активувати його зіскануйте QR-код і скористайтесь підказками меню. До речі, у цьому сервісі можна передавати показання лічильника з фото.
  1. Мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android мають доступний інтерфейс, відкривають повний контроль над рахунками та дозволяють передати показання лічильника за кілька секунд. Знайти їх можна у магазині додатків на вашому смартфоні

Онлайн-сервісами «Волиньгазу» користуються майже 75 тис. волинян.

 Довідково: Компанія АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл природного газу для 250 тис. споживачів Волинської області. Загалом фахівці «Волиньгазу» обслуговують понад 7 тис. км. газопроводів. Під час карантинку компанія спростила реєстрацію в онлайн-сервісах та перейшла в режим онлайн.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Незаконні вирубки лісів на Волині. Відбулися масштабні обшуки і затримання
Наступна новина Волинський співак здійснить мрію доньки загиблого бійця АТО
Останні новини
Схожі новини