Розмір має значення: чому новий ЖК у Липинах - це унікальне житло

Розмір має значення: чому новий ЖК у Липинах - це унікальне житло

Ми любимо дихати на повні груди. Милуватися заходом сонця. Шукати спокою, дивлячись у далечінь. 

Але коли обираємо для себе нове житло - часто “вмикаємо” стереотипи. “Краще - менше”. “Ну й що, що у вікні сонця мало - аби ремонт хороший”. “Ну й що, що вікна на бетонне місто дивляться, а стелі низькі - все-одно більшість часу на роботі проводжу, а спати можна і в темряві”.

Ми знайшли житло, вільне від цих стереотипів. У селі Липини на вулиці Кривоноса. Просто на межі з луцьким проспектом Відродження. Ну точно, як у казці: і у місті, і в селі одночасно :) Тут почали будувати житловий комплекс «Comfort House» - 10-поверховий будинок з чотирма під’їздами та 128 квартирами. 

Унікальність цього житла - не лише у “казковому” розміщенні. Тут квартири, у яких направду дихається вільно. І ніколи не бракуватиме ні тепла, ні сонця, ні крутих краєвидів. 

Погляд в майбутнє

Впевнені: з «Comfort House» варто познайомитися ближче. Допомагає нам у цьому голова обслуговуючого кооперативу Віталій Лошук.

Тим більше, ж хороша нагода: у п’ятницю, 27 серпня «Comfort House», відкриває центр продажу і розпочинає продаж квартир. Першим десятьом покупцям тут дають  500 гривень знижки за КОЖЕН квадратний метр!

Не заганяйте своє життя у тісні стіни: дихайте на повні груди навіть вдома!

Що уявляєш, коли чуєш “однокімнатна квартира”? Малосімейку. Вузький коридор. Потребу постійно обходити меблі. Ех, знову ці стереотипи ;) 

А тепер оцініть площу всього лиш найменшої ОДНОкімнатної квартири у «Comfort House»: 50,4 квадратні метри! Середня ж площа таких квартир тут – 55 квадратів

Двокімнатні квартири – у межах 71-84 кв.м. Трикімнатні помешкання тут - дворівневі, і займають від 96,3 до 164,8 кв.м. 

Такі площі - перш за все задля реального і повноцінного комфорту майбутніх власників, кажуть забудовники. Віталій Лошук наводить чіткі аргументи. Ось вони: 

  • - Простір - це можливість зручно розставити усі необхідні меблі і побутову техніку. Не треба замовляти спеціальних меблів, аби втиснути усе бажане. Не треба думати про дворівневі ліжка чи величезні шафи.
  • - Простір – це зручно, якщо дім – не просто місце для ночівлі. Можна організувати комфортний відпочинок, запросивши рідню або друзів. Можна облаштувати робоче місце, якщо працюєш на віддалі. Можна організувати окремі функціональні зони. Зрештою, в такому домі можна просто побути на самоті, чого нам часто ой як не вистачає ;)
  • - Простір – це можливість змін і перепланувань. Не усі захочуть двокімнатну квартиру площею понад 80 квадратних метрів. Не проблема! Забудовник запропонує альтернативні схеми перепланування. Наприклад, однокімнатну квартиру можна зробити двокімнатною, двокімнатну - трикімнатною. 
Місце для вашого бізнесу

Вид у вікні – не просто ймовірний бонус нової квартири. Це важлива її складова!

Ну зізнайтеся: круто дивитися у вікно і бачити горизонт, сонце, природу… Чому ж ми не завжди думаємо про це, коли обираємо нове житло? :(

У погоні за сірою практичністю людство майже забуло, чому у минулому під вікнами обов’язково садили парк, віна робили високими і світлими, а висоту стель у 2,5 метра не могли уявити і у страшному сні.

У «Comfort House» про це пам’ятають. І тому обрали місце так, щоб з вікон квартир відкривалася чудова панорама на місто. Заходи сонця тут неймовірні! Панорамні вікна створюють крутезну можливість бачити не тільки небо, а й увесь світ навколо. Навіть дитина, повзаючи по підлозі, буде звикати до прекрасного і реального світу, який бачитиме завжди, а не тільки тоді, коли тато чи мама підноситимуть її до вікна.  

Особлива гордість «Comfort House» - ексклюзивні двокімнатні кутові квартири. Тільки уявіть: обидві стіни, які сходяться на куті кімнати – прозорі, від підлоги до стелі. За ними – повноцінна, куди оком не кинь, панорама навколишнього світу. На який – доведено часом і психологами – ніколи не набридає дивитися.

А чи не буде втікати тепло з таких квартир, запитаєте ви. Відповідає забудовник:

«Усі вікна в будинку матимуть покриття Solar. Воно рятує і від сторонніх очей – адже зовні непрозоре, і від перегріву сонячними променями влітку, і від втрат тепла взимку. До того ж вікна будуть енергозберігаючими, з двокамерним склопакетом і шестикамерним профілем. А стіни утеплені 15-сантиметровим шаром мінеральної вати. Опалюватиметься житло двоконтурними газовими котлами» - розповідає Віталій Лошук.

Досить вибрати – місто чи село. Рішення є - «Comfort House»!

Погодьтеся, усі досі «ламають списи», де краще жити. Одні кажуть: село – це тиша, спокій і чисте повітря. Інші: місто – це школи, садочки, магазини і ресторани.

Істина, звісно – посередині. У нашому випадку – між містом і селом ;) Саме, там, де і розташований «Comfort House».

В радіусі двох кілометрів є 6 садочків, 6 шкіл, 2 басейни, дитяча художня школа, дитяча обласна лікарня, міська лікарня, поліклініка, а також парк 900-річчя Луцька, парк ЛШК, в якому є дитяче містечко, рекреаційна зона “Теремнівські ставки”. У пішій доступності - супермаркети Spar, АТБ, Tor-Ba, Північний ринок. За 2,3 кілометра - Дитяча юнацько-спортивна школа №2.

Це – міські переваги. Не бракує і сільських – відсутність багатоповерхової забудови поруч, приязні і нечисленні сусіди, повно зелені, тиша і спокій.

До речі, не варто переживати й про транспортне сполучення: автомобілем сюди їхати 12 хвилин з центру міста з врахуванням усіх світлофорів. 

«Comfort House» у цифрах і фактах

Генпідрядник будівництва: ПП "Форест-Україна", на ринку - 11 років. У замовників будівництва «Comfort House» за плечима – два успішно здані багатоквартирні будинки в Липинах.

Планований термін здачі: четвертий квартал 2023 року.

В якому стані квартири: покупець отримає житло з розведеною електропроводкою до щитка, чистовою гіпсовою штукатуркою, цементно-піщаною стяжкою, теплою підлогою в кухні та ванній кімнаті, усіма лічильниками.

Паркінг: напівпідземний, з пропускною системою, плюс наземні місця.

Інфраструктура на території: дитячий майданчик, який підходить і найменшим, і підліткам, з пісочницею, гойдалками, каруселями, турніками і тренажери для воркауту. На першому поверсі – магазини, і заклади побутових послуг (комерційні приміщення, які здаватимуть в оренду)

Як працюватиме центр продажу: з 10:00 до 19:00 з понеділка до п’ятниці, а також з 10:00 до 15:00 у суботу. Можливі індивідуальні зустрічі у зручний для клієнта час.

Які акції і бонуси уже діють: першим 10 покупцям пропонують 500 гривень знижки за кожен метр квадратний. Також до завершення будівництва доступне розтермінування платежів.

Контакти центру продажу:

с. Липини, вулиця Кривоноса (поруч з заправкою WOG)

Телефон – 063 760 11 17

Інстаграм – comforthouselutsk

Сайт – https://comfort-house.lutsk.ua/

Пошта – [email protected]

На правах реклами

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хворих зі штамом «Дельта» стало втричі більше в Україні за 2 тижні
Наступна новина На Волині у чоловіка виявили ботулізм. Він з'їв домашню тушонку
Останні новини
Схожі новини