Розповіли, до котрої години у Луцьку мають курсувати маршрутки

Розповіли, до котрої години у Луцьку мають курсувати маршрутки
Фото ілюстративне

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, до котрої години маршрутки мусять перевозити лучан.

Про це йшлося в ефірі Громадського інтерактивного телебачення.

Володимир Степанов поінформував, що транспортні засоби починають з’їжджати з рейсів після 21-ї години. Утім, за його словами, на кожному маршруті мусить бути декілька автобусів, які курсують до 22:30.

«Якщо, наприклад, десять транспортних засобів на маршруті є, то вони по одному сходять, і цей період тягнеться до 22:30», – розповів він.

Володимир Степанов також додав, що у вечірні години лучани можуть слідкувати за рухом автобусів у додатках «СіtyCard» та «CityBus».

«Тим більше, що на сьогодні у нас система GPS працює досить пристойно. Водій не має можливості відключити його, як це було в попередні часи. Тобто ми бачимо будь-який автобус, який є на маршруті. Але якщо його немає, то пасажир сам буде знати, як йому вчиняти в тій, чи іншій ситуації. А так у нас GPS працює: видно всі тролейбуси, автобуси», – пояснив Степанов.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині придбали 7 автомобілів для сільських амбулаторій
Наступна новина В Україні за добу – понад 12,5 тисячі хворих на COVID-19. Одужало – ще більше
Останні новини
Схожі новини