Розповіли про стан постраждалих в пожежі діток та їхньої бабусі. ВІДЕО

Розповіли про стан постраждалих в пожежі діток та їхньої бабусі. ВІДЕО
скріншот із відео

Під час пожежі на проспекті Молоді, 10 а травмувалися двоє дітей і літня жінка.

Чи встановили пожежники причину загоряння і як почуваються хлопці та їх бабуся, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Учора, 11 вересня, близько 18 години до обласної дитячої лікарні доправили двох дітей з ознаками отруєння продуктами горіння. Стан їх при поступленні в установу був важкий, – розповів лікар Юрій Радчук.

«Була проведена інфузійна терапія, киснева терапія. Стан діток на сьогоднішній день – із позитивною динамікою», – каже він.

Брати Ілля і Павло кажуть: зараз почуваються добре. Розповідають, що коли почалася пожежа, вони з бабусею були в квартирі. «Я вікно відкрив на кухні сильно і кричав людям, що пожежа. Через дві хвилини вже десь багато людей було. Я викликав пожежних. Вони швидко приїхали, десь хвилин 4-5. Вони нас потім винесли», –  каже Ілля.

«Хтось кинув окурка чи сірника хтось кинув. Бо там у нас картопля стояла, дитячі іграшки, м’ячі дитячі, машинки пластикові. От воно й дим той пішов», – розповідає бабуся хлопців Валентина Ігнатенко.

Із наступного тижня діток можуть відпустити додому, каже лікар. Їх бабуся поки перебуватиме на лікування в Луцькій міській клінічній лікарні.

 
Наслідки пожежі на проспекті Молоді 10 а Луцька

Учора під час пожежі на проспекті Молоді 10 а травмувалися двоє дітей і літня жінка. Чи встановили пожежники причину загоряння і як почуваються хлопці та їх бабуся, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 12 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка похизувалася кошиком грибів
Наступна новина Сам себе вкатав у кримінал, – Луценко про волинського хабарника
Останні новини
Схожі новини