Розповіли, як хочуть змінить парк імені 900-річчя Луцька

Розповіли, як хочуть змінить парк імені 900-річчя Луцька

Парк культури та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька хочуть реорганізувати в зелену зону сімейного типу.

Про це стало відомо 23 травня під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови у Луцькій міській раді.

«Ми проаналізували, чим живе місто та куди ходять люди. Планування парку сформоване тим, як людини живуть, та що ми можемо ще їм запропонувати. Він обслуговуватиме до 50 тисяч людей. Цей парк транзитний, тобто ним проходитимуть пішохідні та велошляхи. Йдеться про реконструкцію 5 містків та створення шостого. До речі, буде й ряд бігових маршрутів. Тобто великий акцент іде на спортивну інфраструктуру. Також звернули велику увагу на дітей, тому зробили зони і для них», - розповів розробник проекту Роман Литвин.

Він зазначив, що це тихий сімейний парк, проте можна проводитимути і культурні заходи. Крім того, додав розробник, на території розмістять не лише чоловічі та жіночі вбиральні, а також і для людей з інвалідністю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чорний четвер 2014 року: у мережі оприлюднили фільм про трагедію під Волновахою. ВІДЕО
Наступна новина Юрій Луценко 25-го травня на Волинь не приїде, - джерело
Останні новини
Схожі новини