Розповіли, як працюють волинські патрульні на заблокованих пунктах пропуску

Розповіли, як працюють волинські патрульні на заблокованих пунктах пропуску

Прес-секретар Патрульної поліції у Волинській області прокоментувала події, які відбуваються в України, на волинському кордоні зокрема.

«Ранок почався о 5.30, як завжди, і одразу «на телефон»: яка ситуація на кордоні… Розпитала своїх, усі цілі, для мене це головне, щоб мої хлопці були неушкодженими», – йдеться в її дописі на Facebook.

Далі Ольга Бузулук зазначає, що були новини-коментарі-новини-коментарі, і так до безкінечності.

Поміж іншим у її дописі йдеться:

«По пунктах пропуску. Є кілька органів, які можуть надавати про це інформацію.

Ми надаємо по своїй лінії. Однак ця інформація не завжди всім підходить, так би мовити. По вечірніх подіях: справді була шарпанина, бо водії фур нібито домовились про безперешкодний проїзд, але потім мітингувальники передумали.

Виник конфлікт. Але конфлікт там і не припиняється. Коли в одному місці скупчується кілька сотень людей, абсолютно різних, які не мають лідера, поводяться часом дивно, вимагають усього підряд, то інцидентів не уникнути. Але ситуація під контролем.

Що стосується патрульної поліції, то полісмени працюють по напрямку регулювання дорожнього руху, намагаються домовлятись про пропускання транспорту, попереджують, як краще їхати. Інші правоохоронці працюють по інших напрямках. Тому все контролюється.

Що буде далі – невідомо нікому, але, думаю, ніхто так просто розходитись не буде.

Хоча я мрію про той момент, коли мені скинуть фотку розблокованої траси М-07, і я радо повідомлю про це всім вам».

Розповіла прес-секретар правоохоронців про ще один випадок:

«Цієї ночі мій колега-поліцейський особисто спілкувався з протестувальниками, аби ті пропустили 2 автобуси з підлітками з Києва, які їхали в Польщу на заходи. Так от, на початку їх пропустили, а ті, що були далі, передумали. Почали конфліктувати вже між собою. Дівчатка таки поїхали в сусідню країну, але якою ціною. І невже ці підлітки захочуть потім жити, вчитись і працювати в Україні, бачивши таких співгромадян? Сумніваюсь.

Мені теж з такими огидно жити.

Бо сьогодні, спостерігаючи за цим всім, особливо за поведінкою моїх землячків з Любомльщини, я пригадала дещо особисте. 2015 рік. Вибори. Коли депутатом облради став багатий бізнесмен, який тупо підкупляв людей округу безплатними саджанцями смородини, і всі це знали й бачили. І мовчали. І обрали. Так от, що я вам скажу: ви заслужили на те, що маєте. А далі може бути ще гірше, якщо не змінитесь».

Читайте також: На «Ягодині» – сутички далекобійників із «бляхарами». ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» – сутички далекобійників із «бляхарами». ВІДЕО
Наступна новина Луцькі храми 100 років тому. ФОТО
Останні новини
Схожі новини