Розповіли, як правильно вибрати підрядника по маркетингу та розробці сайту

Розповіли, як правильно вибрати підрядника по маркетингу та розробці сайту

Про seo на етапі розробки та про те, як правильно вибрати підрядника по маркетингу розповіли фахівці компанії Artjoker Digital Павло Рутковський та Іван Мамчур з Харкова. 

«Є три варіанти розвитку подій впровадження Seo для інтернет-магазину. Коли виконуються сео на базовому рівні на етапі розробки, коли сео прописується технічно розробниками, та коли про сео згадують вже після розробки сайту», – розповідає Іван Мамчур. 

Відповідно до слів спеціаліста, потрібно аналізувати конкурентів. «Якщо ви хочете забратися в ТОП по якихось ключах, просто подивіться, хто там зараз і що роблить. На ефективне сео треба тратити не менше 40 годин в місяць. Можна зібрати 30 % трафіку по низькочастотних запитах і українській семантиці», – продовжив говорити спеціаліст. 

Також фахівці компанії Artjoker Digital зазначили, що для того, щоб правильно вибрати підрядника для розробки сайтів  та сео-оптимізації варто звернути увагу на ряд аспектів. «В першу чергу від підрядника не повинно бути ніяких гарантій. Є компанії, які продають гарантії, але це не можливо, адже це не секрет, що на якісне сео йде 6-12 мсяців. Також цікавтеся, чи існує в компанії система мотивації. Тобто, коли за успішний проект фахівець отрмує більшу зарплату. Це мотивує спеціаліста до кращого результату», – розповів Іван Мамчур. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шахрай видурював гроші, просячи милостиню у людей
Наступна новина Кандидат на посаду голови ФФВ Ярослав Голинський привітав Кварцяного з перемогою
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні