Кандидат на посаду голови ФФВ Ярослав Голинський привітав Кварцяного з перемогою

Кандидат на посаду голови ФФВ Ярослав Голинський привітав Кварцяного з перемогою

Новообраного голову Федерації футболу Волині Віталія Кварцяного привітав із призначенням його опонент, заступник прокурора Волині Ярослав Голинський. 

«Вітаю Віталія Володимировича з перемогою у другому турі на виборах голови Федерації футболу Волині. Він заслужена і знана у футбольному колі людина. Мені приємно було брати участь у виборчій кампанії з сильним опонентом. Але у зв’язку з тим, що перемога Кварцяного відбулася у другому турі, бо у першому йому невистачило більшості голосів, то відчуваю у моїй команді потенціал та горджуся тим, що зміг переконати деяких делегатів у потребі змінити підходи до розвитку волинського футболу», - сказав екс-кандидат на посаду голови ФФ Волині Ярослав Голинський.

Він також наголосив, що його команда слідкуватиме за діяльністю федерації волинського футболу, а за потреби – готова надати допомогу.

«Похвально, що Віталій Кварцяний у своєму виступі виявив бажання працювати з нами, я готовий у вільний від роботи час допомагати у юридичних питаннях. Моя команда готова протягнути руку допомоги для Федерації футболу Волині, щоб розвивати цей вид спорту у нашій області», - поділився планами пан Голинський.

На думку Ярослава Голинського, деякі делегати не підтримали його кандидатуру, оскільки не хочуть змін.

«Не хочуть змінювати напрямок керування  футбольним господарством і довірити його людям, які є менеджерами, адміністраторами. У них бачення таке, що очолювати волинську федерацію має заслужена футбольна людина. Це не так. В першу чергу, це має бути хороший керівник і менеджер, - принаймні це стає звичним явищем у Європі», - наголосив Ярослав Голинський.

Насамкінець екс-кандидат на посаду голови Федерації футболу Волині побажав Кварцяному успіхів на новій-старій посаді та порадив не повторювати минулих помилок.

«Сподіваюсь, що моя програма та критичні зауваження допоможуть та покращать стан справ у футбольному господарстві Волині», - сказав Ярослав Голинський.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, як правильно вибрати підрядника по маркетингу та розробці сайту
Наступна новина Третина українців не йде до лікаря через брак коштів – дослідження
Останні новини
Схожі новини