Розповіли, як цьогоріч прикрасять головну ялинку Луцька

Розповіли, як цьогоріч прикрасять головну ялинку Луцька

Розповіли, як цьогоріч прикрасять ялинкове тріо у центрі Луцька.

Про це у коментарі ІА ВолиньPost повідомила заступниця начальника відділу з благоустрою міста департаменту житлово-комунального господарства Любов Грабовська.

За словами Любові Грабовської, кардинальних змін у прикрашанні міста до новорічно-різдвяних свят цьогоріч не буде. До того ж, пандемія коронавірусу значно "врізала" місцевий бюджет.

"Ми докупимо трохи нових іграшок під кольорову гаму, докупимо ілюмінацію. Бюджет невеликий, тому нічого принципово нового не буде", - зауважила вона.

Нагадаємо, торік ялинки у центрі Луцька прикрасили золотими та срібними іграшками.

Змонтують на Театральному майдані й новорічно-різдвяне містечко, про що свідчать проведені на платформі ProZorro торги. Відповідно до умов тендеру, навколо ялинок облаштують традиційне святкове містечко, де продаватимуть разноманітні смаколики та хендмейд вироби. Прикрасять місце банерами на новорічну та різдвяну тематику. Окрім того, встановлять на Театральному майдані й різдвяну шопку.

Обійдуться роботи у понад 85 тисяч гривень. Здійснюватиме їх "Луцькспецкомунтранс". Завершити монтаж містечка мають до 18 грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ похвалили волинські лікарні
Наступна новина 10 грудня відбудеться позачергова сесія Волинської облради. Що розглянуть?
Останні новини
Схожі новини