РЦ «Промінь»: що подивитися цього тижня у луцькому Multiplex

РЦ «Промінь»: що подивитися цього тижня у луцькому Multiplex

Головна прем’єра цього тижня у MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», фантастичний фільм «Зоряні війни: останні джежаї»

Які ще фільми транслюватимуть упродовж наступного тижня, 14 – 20 грудня, у кінотеатрі MULTIPLEX читайте у кіноафіші на Першому

Зоряні війни: Останні джедаї

12:55 14:15 15:50 17:10 18:05 18:45 19:30 20:05 21:00 21:40 23:00 23:55 

Баланс Сили знову порушений, і події розвиваються з неймовірною швидкістю! Рей, Фіннові, всюдисущому дроїду BB-8 та іншим героям доведеться вступити в небезпечну сутичку з могутнім Першим Орденом.

КУПИТИ КВИТОК

Кіборги

14:45 19:10 21:30

Художній фільм «Кіборги» - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

КУПИТИ КВИТОК

Коко

12:15 15:35

Оскароносні Disney\Pixar запрошують у нову дивовижну мандрівку! Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Отож, взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя… Ходімо із ним!

КУПИТИ КВИТОК 

Хто в домі тато 2

17:05 23:50

Битва татусів виходить на новий рівень! Тепер вони матимуть справу з власними батьками.

КУПИТИ КВИТОК 

Нагадаємо, в РЦ «Промінь» стартували покази вистав найкращих британських театрів. У середу, 20 грудня, на екрані Multiplex показуватимуть 

Комеді Франсез: Плутні Скапена

19:30

Тут двоє закоханих знаходяться перед загрозою гніву своїх деспотичних татусів, тому звертаються до Скапена, слуги одного з них, наділеного нестримною енергією, з проханням про допомогу.

«Сказати вам по правді, якщо вже я розпочну справу, так для мене неможливого майже не буває. Видно, це від бога у мене такий талант на всякі вигадки, на всякі тонкощі і хитрощі, які неуки звуть плутні». Втім, якщо шахраєві і дістається палицею за його хитрощі, то Дені Подалідес поспішає нагадати, що саме ім'я Скапен походить від італійського scappare - уникати, випаровуватися.

У комедіях, де слуги розумнішими і здібніші панів, все завжди закінчується дуже добре. 

КУПИТИ КВИТОК 

Опівнічна людина

22:25

Типова дівчинка Алекс переймається звичайнісінькими проблемами підлітків. Проте одного дня на горищі Алекс знаходить гру, зіграючи у яку можна розбудити "Опівнічну людину" - жахливу істоту, яка змусить збутися найгірший кошмар.

КУПИТИ КВИТОК 

Щасливий день смерті

17:30

Кожен в універі мріяв потрапити на її день народження, але свято було безнадійно зіпсовано незнайомцем в масці, який вбив винуватицю події. Однак доля піднесла іменинниці подарунок, що леденить душу - нескінченний запас життів. І тепер у дівчини з'явився шанс вирахувати свого вбивцю, адже цей день буде повторюватися знову і знову …

КУПИТИ КВИТОК 

Ліга справедливості 

11:30

Брюс Вейн, натхненний самопожертвою Супермена, знову знаходить віру в людство. За підтримки нової союзниці, Діани Прінс, він розпочинає битву з іще могутнішим супротивником. Бетмен і Диво-Жінка швидко набирають команду надлюдей для боротьби з новою загрозою. Але незважаючи на унікальний склад загону супергероїв: Бетмен, Диво-Жінка, Аквамен, Кіборг і Флеш, - можливо, рятувати планету від вторгнення катастрофічних масштабів уже занадто пізно.

КУПИТИ КВИТОК 

За прірвою у житі

13:35 

Перед нами Нью-Йорк ХХ століття - ще зовсім юний Джером Селінджер намагається віднайти себе у цьому бурхливому і прекрасному світі. Романтичні стосунки з відомою громадською діячкою, страшні фронтові реалії Другої Світової і життєві перипетії згодом стають основою для головного здобутку письменника - книги "Над прірвою у житті".

КУПИТИ КВИТОК 

Дихай

12:50

Реальна історія Робіна Кавендіша – напрочуд гарного та талановитого авантюриста. Його манери, наполегливість і чудове почуття гумору з першого погляду підкорили неприступну Діану. Після весілля молодята відправляються у подорож, де Робін важко занедужує. І тепер лише кохання здатне подарувати йому друге життя…

КУПИТИ КВИТОК 

Іноземець

15:10

Цюань з донькою вже кілька років живе у лондонському Чайна-тауні. Він відкрив затишний китайський ресторанчик і почувається щасливим до того моменту, коли цю ідилію не руйнують - вибух посеред Лондона забирає його єдину радість - його доньку. Він готовий на усе, аби дізнатися, хто ці терористи. Цюань починає співробітництво з британським урядом і не зупиниться ні перед чим, заради помсти. На перший погляд тихий та спокійний чоловік насправді має страшні таємниці.

КУПИТИ КВИТОК 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили центр пробації. ВІДЕО
Наступна новина Чи завжди правий: як правильно працювати із «внутрішнім» та «зовнішнім» клієнтом
Останні новини
Схожі новини