Депутат Волиньради просить відновити будівництво стадіону в Рожищі

Депутат Волиньради просить відновити будівництво стадіону в Рожищі

До депутата Волинської обласної ради Вячеслава Рубльова звернулася громада Рожищенського району з клопотанням щодо будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям на території Рожищенської РДЮСШ.

Про це йдеться в запиті депутата.

"В 2017 році Державним фондом регіонального розвитку було виділено кошти на це будівництво. В вересні 2017 року був проведений тендер та визначений підрядник робіт.

Як з’ясувалося пізніше, через зміни в ПКД та затримку експертизи підрядник змушений був повернути авансові кошти в управління капітального будівництва Волинської ОДА та не отримав кошти за фактично виконані роботи.

На скільки мені відомо, цей проект був розрахований на 2 роки. Наразі для всіх незрозуміло, коли продовжиться будівництво стадіону.

У зв’язку з цим прошу надати інформацію щодо повернутих коштів та у 2018 році вирішити питання продовження будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям на території Рожищенської РДЮСШ", - пише Вячеслав Рубльов в запиті, який адресовано правлінню капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації для розгляду і вирішення по суті.

Результати голосування за запит

Всі запити Вячеслава Рубльова

Всі депутатські запити та запитання з реагуваннями на них

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За гречку на виборах каратимуть в'язницею
Наступна новина «Інвестор» запрошує лучан на загальноміську толоку
Останні новини
Схожі новини