Рух на «Ягодині» залишається ускладненим, - Держприкордонслужба

Рух на «Ягодині» залишається ускладненим, - Держприкордонслужба
Джерело фото: Укрінформ

Під’їзні шляхи до деяких пунктів пропуску на державному кордоні були розблоковані вночі та сьогодні вранці, проте, на окремих пунктах пропуску рух залишається ускладненим.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Зокрема, йдеться про пункт пропуску «Ягодин».

«Досить ускладненим залишається рух через пункти пропуску на державному кордоні з Польщею – «Шегені», «Краківець» та «Ягодин». Також обмеженим є рух через пункти пропуску «Малий Березний» та «Ужгород» - на кордоні зі Словаччиною,  та «Тиса», що на кордоні з Угорщиною», – йдеться у повідомленні.

«Держприкордонслужба продовжує проводити заходи безпеки, аби не допустити жодних провокацій безпосередньо на державному кордоні.  Для цього створені ситуативні групи, а у разі розблокування цих напрямків – готові додаткові наряди прикордонників, аби забезпечити швидкий безперебійний пропуск учасникам міжнародного руху. Крім того, відбувається постійний обмін інформацією з Нацполіцією та іншими взаємодіючими органами й суміжними сторонами», – повідомляють у прес-службі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мітингувальники розблокували пункт пропуску «Устилуг»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мітингувальники розблокували пункт пропуску «Устилуг»
Наступна новина Завтра у Луцьку - день жалоби
Останні новини
Схожі новини