Руйнується фундамент та відходять стіни: жителі Нововолинська бояться за свій будинок. ФОТО

Руйнується фундамент та відходять стіни: жителі Нововолинська бояться за свій будинок. ФОТО

У Нововолинську люди живуть в аварійному будинку. Фундамент будови руйнується, а асфальт навколо - просідає.

Про це інформує БУГ.

Один з мешканців будинку Валерій Савчук розповідає, що будинок почав «розсуватися» ще 8 років тому. Тоді він звернувся до влади міста. Факт часткового зсуву стіни підвалу зафіксували та встановили металеву підпору.

Також зазначалося, що буде проведений ремонт мощення біля входу в підвал.

Однак, як зазначає волинянин, він у своїх зверненнях ходить по колу. Міська влада тоді ж писала, що ремонт повинен проводитися за кошти ОСББ, якого, до слова, в будинку не створено. Наразі він перебуває на балансі ЖЕКу №3. За що мешканці, відповідно, сплачують квартплату.

Минуло 8 років, а ситуація зі станом будинку лише погіршилася. До зсуву стіни додалося ще й підтоплення: у підвалі збирається вода, яку викачували вже тричі за один місяць.

Начальник водоканалу Володимир Озімчук відповів, що майстри приїздять на виклик, а в чому проблема появи води не зазначив. Додав, що хай ремонтують ЖЕКи.

Також Валерій Савчук додав, що недавно знову звертався до влади міста. Його звернення обіцяли розглянути та прислати комісію.

Наразі будинок вже декілька днів без води. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Сході загинув військовий волинської бригади
Наступна новина У Луцькому районі - ДТП з постраждалими
Останні новини
Схожі новини