Ряд волинських ОТГ не виділили коштів на випадок надзвичайної ситуації

Ряд волинських ОТГ не виділили коштів на випадок надзвичайної ситуації

У 17 Волинських територіальних громадах затвердили фонди в розмірі 50 тисяч гривень на випадок надзвичайних ситуацій, проте вісім ОТГ зовсім не виділили кошти на випадок НС.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 12 лютого, передає ІА Волинські новини.

Директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк повідомив, що частина місцевих рад на Волині не затвердила на належному рівні резервні фонди місцевих бюджетів. Перш за все, йдеться про об’єднані територіальні громади. У вісьмох ОТГ взагалі не затверджений резервний фонд, у 17 ОТГ він сформований у розмірі від 5 до 50 тисяч гривень. Це незначні суми, тож, за необхідності, в цих громадах не матимуть можливості оперативно відреагувати на надзвичайні ситуації.

Отже, спеціалістів департаменту фінансів закликали виїхати у ці громади та порадитися з їхнім керівництвом щодо передбачення достатніх коштів у резервних фондах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиньрада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
Наступна новина Яким чином нас обманюють в аптеках
Останні новини
Схожі новини