«Рятувальник - це не лише той, хто йде у вогонь», - волинянин про роботу фельдшера-рятівника

«Рятувальник - це не лише той, хто йде у вогонь», - волинянин про роботу фельдшера-рятівника

Рятувальник - це не лише той, хто йде у вогонь, не менш важливо є надати домедичну допомогу потерпілому до приїзду бригади швидкої.

Роман Бойко уже 6 років працює у службі порятунку, обіймає посаду фельдшера-рятувальника відділення групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загіну спеціального призначення м. Луцька.

Робота його полягає у виїзді на дорожньо-транспортні пригоди для деблокування потерпілих та надання їм домедичної допомоги, аварійно- рятувальні роботи з відкриттям дверей, рятування постраждалих, котрі провалилися до колодязю.

«Професія у нас така різностороння, невідомо, що тебе чекає на виклику. За роки служби доводилося працювати у дуже небезпечних ситуаціях, на виїздах, котрі повʼязані із розбором завалів та пошуком потерпілих після військових обстрілів. Також бував на ротації із групою саперів на території Харківської області» - розповідає Роман.

Попри досить складні завдання на службі, такі історії старається не розповідати рідним, аби ті дуже не переживали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку сталася смертельна ДТП
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Ігор Чак
Останні новини
Схожі новини