Рятувальники допомогли лучанці, яка опинилася в замкненій квартирі

Рятувальники допомогли лучанці, яка опинилася в замкненій квартирі

На Волині минулої доби рятувальники 4 рази виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт. 

Як розповіли в пресслужбі ДСНС, по обіді 25 грудня рятувальники вирушили за викликом на вулицю Дубнівську в Луцьку. Там у квартирі перебували 87-річна жінка, яка тривалий час не виходила на зв’язок. Бійці ДСНС за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері. З’ясувалося, що господиня помешкання не могла самостійно рухатися й потребувала медичної допомоги.

Цього ж дня через активне сніготанення власники двох домогосподарств у Любомлі потребували допомоги рятувальників. Працівники чергової варти 10 державної пожежно-рятувальної частини відкачали талу воду, що затопила прибудинкові території в приватних садибах на вулиці Шевченка й 1 Травня в Любомлі.

 

Цієї ж доби на території дачного масиву у селі Веснянка Підгайцівської громади рятувальники відбуксирували автомобіль невідкладної медичної допомоги, що з’їхав із проїжджої частини й застряг в багнюці на узбіччі. У «швидкій» перебували водій та фельдшер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До березового соку: у Маневицькому лісгоспі дозріває урожай лимонів. ВІДЕО
Наступна новина Волинянин без прав вчинив ДТП і хотів відкупитися
Останні новини
Схожі новини