Саакашвілі перетворив суд на власний політичний майданчик, - журналіст. ФОТО

Саакашвілі перетворив суд на власний політичний майданчик, - журналіст. ФОТО

В Київському апеляційному адміністративному суді розпочався розгляд скарги Державної міграційної служби у справі екс-голови Одеської області Михайла Саакашвілі.

«Люди, які прийшли на суд, дуже обурюються і кричать до судді «Нічого не чутно»,  «Не знущайтеся!». Наїхали на суддю, якщо коротко. Суддя продовжує читати і закликає до порядку. А взагалі-то дали велику залу для всіх. Щоб всі вмістилися», - пише журналіст Радіо свобода Ольга Комарова у себя в Twitter.

Пізніше слово взяв Михайло Саакашвілі та почав принижувати суддю, політик зазначив, що суд повністю під контролем Адміністрації президента.

«Я не розумію, що це за суд. Говорить лише Саакашвілі. Необмежено і дуже політично. Як зі сцени. Суддя не зупиняє, процес незрозумілий. Якщо мені показали таке в телевізорі, ніколи б не сказала, що це суд», - зазначила Комарова.

Нагадаємо, що суд першої інстанції визнав законною відмову Державної міграційної служби надати Михайлу Саакашвілі статус біженця або особи, яка потребує додаткового захисту (політпритулок).

У разі відхилення апеляції на рішення Міграційної служби, воно набуде чинності, і у Саакашвілі більше не буде законних підстав знаходиться в Україні. У зв'язку з цим до суду прийшла величезна кількість співчуваючих Саакашвілі, і розгляд довелося переносити в актовий зал.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин прийшов до співмешканки і отримав «на горіхи»
Наступна новина У кінотеатрі PremierCity можна придбати книги про пригоди Паддінгтона
Останні новини
Схожі новини