Саакашвілі: Влада створює умови для видворення мене з країни

Саакашвілі: Влада створює умови для видворення мене з країни

Лідер "Руху нових сил" і колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що в української влади немає жодного законного інструменту екстрадувати його, оскільки він є постійним жителем України.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

"В української влади немає жодного законного інструменту екстрадувати постійного жителя України, яким я є згідно з українським і міжнародним законодавством. Будь-яка дія щодо екстрадиції перетворить міністра та його начальника на кримінальних злочинців", – підкреслив політик.

Крім того, він анонсував засідання в окружному адміністративному суді Києва, яке відбудеться у вівторок, 26 грудня, о 13:30.

"Саме на цьому суді влада хоче відмовити мені в статусі "тимчасового захисту" та тим самим створює умови для видворення мене з країни. Завтра я йду на суд і запрошую туди тих, кому небайдужим є питання справедливості в Україні", – додав Саакашвілі.

Зауважимо, що таким чином лідер "Руху нових сил"відповів на заяву міністра юстиції Павла Петренка.

"Процес розгляду запиту на екстрадицію Саакашвілі триває. Я не можу коментувати, яким буде результат цього розгляду, оскільки тривають відповідні юридичні процедури. Єдине скажу: його адвокати використовували всі можливі інструменти для затягування розгляду екстрадиції", – наголошував свого часу посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-5 продуктів для здорового росту волосся
Наступна новина У Луцьку нову книгу презентувала молода письменниця
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні