У Луцьку нову книгу презентувала молода письменниця

У Луцьку нову книгу презентувала молода письменниця

Молода письменниця Лєна Шторм представила свою книгу у Волинській бібліотеці, повідомила завідувач Надія Чміль.

У клубі літературних презентацій «Вперше», що діє у луцькій бібліотеці-філії № 10  відбулась презентація книги Лєни Шторм «Ніжний шлейф загадкового літа». Ця книга поезії та есеїв закриває рік що минає, адже протягом року в бібліотеці відбувались надзвичайно цікаві презентації волинських та всеукраїнських авторів, передає «Волинська правда».

«Ніжний шлейф загадкового літа» – це вже друга збірка поетеси. Перша, «Авантюристка», була презентована минулоріч теж у цій бібліотеці.

«Хіба так важливо, що на календарі зима, якщо душа прагне літа та несе у собі згадку про його тепло протягом усього року?» – такими словами поетеса анонсувала свою подію. Направду, передати літній настрій авторці вдалося, презентувавши шість розділів власної книги – контрастних, цікавих, різнобарвних за своєю тематикою.

Окрім читання поезії та есеїв, які увійшли до книги, Лєна розповіла про історію створення «Ніжного шлейфу загадкового літа». Авторка акцентувала увагу на тому, наскільки друзі й колеги по творчості допомагають становленню поета. Вона згадала поета й письменника Валерія Гнатюка, який виконав роль редактора й автора передмови, а також подякувала фотохудожнику Віктору Петруку за чудове фото обкладинки.

За словами Лєни, ілюстрації до книги створювала вона сама – придумала стилізованих метеликів, кожен з яких відповідав тематиці окремого розділу. Загалом до книги увійшло 50 віршів, 10 есеїв та 6 ілюстрацій.

На завершення заходу авторка закликала усіх зберігати літо у своїй душі та ділитися цим теплом з іншими. Бібліотека отримала в дарунок книгу з автографом від автора.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Саакашвілі: Влада створює умови для видворення мене з країни
Наступна новина Ти – не герой, а зрадник, – екс-полонена оприлюднила гріхи Надії Савченко
Останні новини
Схожі новини