Саакашвілі зреагував на слова Путіна про плювок

Саакашвілі зреагував на слова Путіна про  плювок

Політик вважає, що тези президента РФ "збігаються з думками і термінологією Банкової".

Екс-президент Грузії, лідер партії Рух нових сил Михайло Саакашвілі заявив, що справа проти нього і його арешт в Україні - це спільна операція ФСБ РФ і Служби безпеки України, що, практично, підтвердив у четвер, 14 грудня, президент Росії Володимир Путін.

"Ну, не може Путін мене ніяк забути! А вам не здається невипадковим, що його тези повністю збігаються з думками і термінологією Банкової? Я впевнений, що "справа" проти мене і мій арешт - це спільна операція ФСБ і СБУ. Повірте мені, у мене достатньо досвіду для того, щоб не робити таких заяв просто на повітря, а Путін це сьогодні, практично, підтвердив", - написав Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook.

Він висловив думку, що Путіна влаштовує існуюча в Україні ситуація, і він не хоче її міняти. "А мене він ненавидить і боїться, як чорт ладану", - вважає політик.

Як повідомляв Корреспондент.net, 14 грудня президент РФ Володимир Путін на великій щорічній прес-конференції назвав дії Саакашвілі в Україні плювком в обличчя українського і грузинського народів.

"Як ви це терпите до сих пір?", - риторично запитав Путін.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підозрювана у смертельному ДТП Олена Зайцева визнала свою провину. ВІДЕО
Наступна новина В Україні на вихідних зіпсується погода
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні