Садив разом з тестем картоплю: волинянка привезла на Любешівщину турецького зятя

Садив разом з тестем картоплю: волинянка привезла на Любешівщину турецького зятя

На Любешівщині створилася ще одна інтернаціональна сім’я: жителька Бихова Людмила Літвінчук поєднала долю із громадянином Туреччини. Днями молоде подружжя на Поліссі відсвяткувало весілля. Нареченому Хасану неабияк припала до душі Україна, зокрема й Волинь.

Про це пише газета Нове життя. 

Доля звела волинянку з судженим у Болгарії. Туди дівчина поїхала на роботу, де працювала масажисткою. Хасан же трудився у тій країні барбером (чоловічим перукарем), мав свій салон. Одного літнього дня торік на концерті Насті Каменських і познайомилися. Люда так сподобалася туркові, що він із того часу почав настирливо добиватися її уваги.

«Він мені постійно писав у Instagram, я його блокувала, а він усе не здавався. Мене на початках насторожувало, що він турецької національності, та й загалом найбільшим був мовний бар’єр. Адже Хасан спілкувався англійською. А я у школі вчила німецьку. Англійською знала лише кілька фраз, які потрібні були на роботі. Тому сказала йому, що цей бар’єр я не подолаю, тим більше для нього», – пригадує початок Людмила Літвінчук. 

Однак молодий чоловік виявився наполегливим. У березні Хасан освідчився Людмилі. А перед Великоднем наречені приїхали у Бихів.

«Він відразу став своїм серед моїх родичів. Обдивився всю домашню живність. Сів за кермо трактора й поїхав із татом садити картоплю», – з посмішкою розповідає полісянка.

А вже невдовзі у Любешівському відділі РАЦСу Хасан та Людмила зареєстрували шлюб і справили у сімейному колі весілля, на якому, до слова, лунали як українські, так і турецькі пісні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У рідне місто повернулися 90-ті», – військовий з Луганщини, який нині захищає кордон на Волині
Наступна новина У Луцькому районі бус на смерть переїхав пішохода
Останні новини
Схожі новини