«С*ати їм немає де», - обурений лучанин про «сільський» туалет в центрі міста.ФОТО

«С*ати їм немає де», - обурений лучанин про «сільський» туалет в центрі міста.ФОТО

Лучанин Геннадій Хомутінкін поскаржився на «сільський» туалет в центрі Луцька, поблизу храму Холмської ікони Божої Матері. Своє обурення він написав у групі «Наш Луцьк» в мережі Facebook.

«Впізнаєте цей ландшафт? Десь років 70 тому недалеко від цього міста можна було зустріти багато таких малих архітектурних форм. Але на цьому місці їх напевно не було ніколи. І причина проста - це кладовище. Тоді це було кладовище.

Потім в 70-х роках кладовище прибрали, ну нібито прибрали, але багато трупів залишилось в землі. І от церковнікі вирішили побудівати храм. Трохи щось побудували, кісточки в невідомому напрямку вивезли, а срати їм немає де.

І нічого кращого не придумали, як поставити цей туалет за забором, там де ходять діти, дорослі. І от уявіть, ідете ви з малим по тій дорожці наверх, а звідти доноситься срач і пук, і може молитва. І це - центр міста. Внутрь не заглядав, але думаю яма там є. Вони ще і на кісточки сруть. Ото церковнікі. А ви і далі ходіть до тих церковників, бо щось батюшками і священниками їх язик не повертається назвати», – йдеться у його дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський поліцейський мріє тренувати дитячу футбольну команду. ФОТО
Наступна новина Волинський депутат-будівельник задекларував чимало землі та заощаджень
Останні новини
Схожі новини