СБУ провела масштабну операцію з вилучення незаконної зброї. ФОТО

СБУ провела масштабну операцію з вилучення незаконної зброї. ФОТО

Співробітники СБУ спільно з патрульною поліцією провели масштабну операцію з вилучення арсеналу зброї в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба СБУ України.

Правоохоронці напередодні святкових днів та пам’ятних для регіону дат, провели масштабну операцію із вилучення із обігу незаконної зброї та боєприпасів в якій було задіяно майже дві сотні співробітників. Під час проведення дев’яти обшуків правоохоронці, зокрема вилучили пістолет Макарова, два пістолети Вальтер, гвинтівка Мосіна, пістолет-кулемет, карабін, понад тисячу патронів різного калібру та заготовки для виготовлення кустарної вогнепальної зброї.

За оперативною інформацією спецслужби, вилучені засоби ураження могли бути використані для здійснення провокацій у місцях масового скупчення людей. 

Правоохоронці продовжують комплекс заходів із виявлення зброї та боєприпасів, зокрема ввезених на Одещину контрабандою та з району проведення антитерористичної операції.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцьк на святкування Великодня прибули гості з Донбасу. ФОТО
Наступна новина На Волині водій автобуса відмовився їхати в село через розбиту дорогу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини