Що можна буде з'їсти на «LutskFoodFest»

Що можна буде з'їсти на «LutskFoodFest»

П’ятий ювілейний сезон гастрономічних фестивалів Lutsk Food Fest: Гастро Тур стартує 11-12 травня.

Як зазначають організатори, створювати кулінарну палітру різних країн будуть резиденти з Вінниці, Тернополя, Києва, Рівного, Львова, Кам’янця-Подільського, Житомира та з Луцька.

«Як багато країн ви відвідали? П’ять, десять, більше двадцяти? Кухня якої країни вразила вас найбільше? Якщо вагаєтесь відповісти, хочете пригадати улюблені смаки чи скуштувати щось вперше, - беріть свої закордонні паспорти (жартуємо), страхові поліси (тобто паперові гроші) і гайда до нас на Lutsk Food Fest», – йдеться у повідомленні.

«Під час Гастро туру ви зможете відвідати одразу декілька десятків країн. Наші учасники-ресторатори готують для вас смаки з Аргентини, Фінляндії, Швеції, Чехії, Іспанії, Італії, Китаю, Австрії, США, Японії, Бразилії, Мальти, Мексики, Грузії, Бельгії, Франції, Монголії, Індії  і навіть Тайвані», – зазначають організатори.

«На вас уже чекають самотні, але вмотивовані Міт Боли, Бейбі-восьминоги, кольорові пельмені з телятиною, чорноморські мідії, копчені ребра, хачапурі, рвана свинина, самса і пастила. Одразу відповідаємо: так, вегетеріанці теж будуть ситими! Ми дбаємо про комфорт і задоволення наших відвідувачів», – наголошують організатори.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 52 тисячі волинян вирішують свої «газові питання» онлайн
Наступна новина Парковки, тротуари та доріжки: на території біля ЖК «Оріон» завершили благоустрій
Останні новини
Схожі новини