Парковки, тротуари та доріжки: на території біля ЖК «Оріон» завершили благоустрій

Парковки, тротуари та доріжки: на території біля  ЖК «Оріон» завершили благоустрій

На території ЖК «Оріон», який на околиці Луцька зводить Будівельна компанія «Інвестор», завершили облаштовувати прибудинкову територію .

Також закінчують проводити внутрішні роботи в квадрохаусах, – пише Район.in.ua.

Нагадаємо, ЖК «Оріон» — це комплекс на 16 квартир, що будується у селі Зміїнець. Квадратні будинки, у кожному з яких – чотири двоповерхові квартири з оригінальною архітектурою і стильними фасадами.

Як розповів виконроб Олександр Плоцедим, у житловому комплексі повністю завершили благоустрій території — виклали доріжки з бруківки, вимостили тротуари, відмостку навколо будинків та облаштували парковки для автомобілів.

Нині в ЖК «Оріон» ведуть завершальні внутріші роботи — оздоблення коридорів та викладання плитки на сходах.

Читайте також: Таунхаус у «Струмочку» продають зі знижкою. 5 найважливіших питань про це

Нагадаємо, відтермінування на 24 місяці та суттєві знижки на житло – у будівельній компанії «Інвестор» підготували чотири спецпропозиції для своїх потенційних клієнтів.

У чотирьох житлових комплексах можна придбати помешкання за акційними умовами. Мова йде про ЖК «Юпітер» та «Супернова» в Луцьку, «Парковий квартал» у Ковелі та «Струмочок» у селі Струмівка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що можна буде з'їсти на «LutskFoodFest»
Наступна новина Податкова «наїхала» на фестиваль тюльпанів через медовуху
Останні новини
Схожі новини