Показали, на якому етапі будівництво ЖК «Парковий квартал» у Ковелі. ФОТО

Показали, на якому етапі будівництво ЖК «Парковий квартал» у Ковелі. ФОТО

Липень у самому розпалі, а отже спеціалісти Будівельної компанії «Інвестор» не покладаючи рук продовжують зводити ІІІ будинок ЖК «Парковий квартал» у Ковелі.

Зокрема, вони вже завершили споруджувати перший під’їзд.

«Ми вже закінчили мурувати І під’їзд і лише доводимо димоходи. У ІІ під’їзді вже зводимо 4 поверх. У ІІІ-му – завершили зводити 2 поверх і саме кладемо панелі перекриття. У IV під’їзді мурують стіни ІІ поверху», - розповів виконроб будівництва ЖК «Парковий квартал» Олександр Поліщук.

Виконроб розповів, що на будівництво вже прибула партія деревини для зведення даху. Тож працівники вже приступають до роботи у І під’їзді.

«Стіни і перекриття у першому під’їзді ми вже завершили, тож готові до зведення даху. Нам привезли деревину, яка оброблюється антисептиком і просочуються вогнетривким розчином. Потім ми будемо ставити стропильну систему і вкладатиметься паробар’єр, обрешітка і контрлати. Вже після цього робиться настил металопрофілю», - розповідає подробиці зведення даху на ЖК «Парковий квартал» виконроб будівництва Олександр Поліщук.

Нагадаємо, що у Ковелі на вулиці Глібова, 8б триває будівництво ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал», де можна обрати житло на будь-який смак. Перший та другий будинки ЖК «Парковий квартал» здано в експлуатацію, наразі мешканці роблять ремонти у своїх оселях.

Спеціальні цінові пропозиції «Інвестор» робить для клієнтів перед підняттям вартості на квартири, яке відбудеться 1 серпня 2018 року.

Усі охочі можуть скористатися цією можливістю до кінця липня.

У ЖК «Парковий квартал» також є сеціальна пропозиція для ковельчан: 1-кімнатна квартира загальною площею 40,2 м.кв. за 16 000 $.

Перші будинки ЖК «Парковий квартал» вже здали в експлуатацію

Щоб отримати консультацію щодо всіх акційних пропозицій місяця, телефонуйте:

096 030 20 10

Адреса відділів продажу Будівельної компанії «Інвестор»:

  • вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк
  • вул. Глібова, 8Б, м. Ковель

Facebook: Будівельна компанія Інвестор.

Instagram: bud.investor

Сайт: www.investor.lutsk.ua

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оператор ГТС штучно створив мільйонні борги «Волиньгазу»
Наступна новина У волинському озері заборонили купатися
Останні новини
Схожі новини