Сексуальне насилля над жінками рохінджа. ВІДЕО

Сексуальне насилля над жінками рохінджа. ВІДЕО

У Бангладеші, в таборах для біженців рохінджа, живуть тисячі жінок. Більшість з них пережили не тільки переслідування через релігію, але й воєнне сексуальне насилля в М'янмі. Як наслідок жінки страждають від посттравматичних стресів та інших психічних розладів.

Реджина − мігрантка з М'янми. Вона відчуває спустошення через втрату зв'язку зі своєю онукою. Це сталося після атаки військовими поселення, де жила дівчинка.
Терапії та психологічної допомоги тут так само потребують, як і їжі чи притулку. Проте через те, що жінки втратили своїх чоловіків − вони не можуть самостійно виходити на вулиці. А отже не мають можливості отримати необхідну допомогу психолога.

Міжнародна організація з міграції будує центри, де біженки зможуть отримати психіатричну допомогу від професійних лікарів. Спеціалісти, що надають підтримку жінкам рохінджа, які постраждали від сексуального насилля сумніваються, що військові М'янми понесуть за це відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зимова казка: у Голобах відкрили «новорічне містeчко»
Наступна новина Померла матір ректора СНУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні