Семеро ймовірних кандидатів у президенти вже агітують волинян

Семеро ймовірних кандидатів у президенти вже агітують волинян

Потенційні кандидати у президенти уже розпочали агітаційну діяльність у Волинській області.

У регіоні протягом вересня-листопада 2018 року фіксували розміщення зовнішньої реклами на користь окремих майбутніх кандидатів, – повідомляє ОПОРА.

Ще починаючи з серпня 2018 року потенційні кандидати на пост президента розгорнули публічну діяльність, яка має всі ознаки дочасної передвиборної агітації чи політичної реклами. Використання зовнішньої реклами шляхом розміщення білбордів та сітілайтів – наразі найпоширеніша форма активності на Волині з боку потенційних кандидатів.

За оцінками спостерігачів ОПОРИ, наймасовішою у моніторинговий період була зовнішня реклама Юлії Тимошенко (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина») та Петра Порошенка («Блок Петра Порошенка «Солідарність»), оскільки рекламу саме цих потенційних кандидатів можна знайти майже у всіх районах області та містах обласного та районного значення. Крім того, білборди та сітілайти на користь саме цих політиків мають різний зміст, містять кілька видів гасел та заяв, а також виконані в різних стилях.

Менш масштабною є зовнішня реклама на користь Євгенія Мураєва («Наші») та Андрія Садового («Об’єднання «Самопоміч»). Білборди та сітілайти на користь Мураєва, а також білборди на користь Садового також почали з’явитись на Волині ще у вересні 2018 р.

Інші потенційні кандидати розгорнули агітаційну діяльність з використанням зовнішньої реклами лише у листопаді. Так, на білбордах з’явилися плакати із Анатолієм Гриценком («Громадянська позиція»), Арсенієм Яценюком («Народний фронт») та Олегом Ляшком (Радикальна партія Олега Ляшка).

Окрім того, на вулицях обласного центру та в окремих районах області у листопаді з’явилися білборди із надписом: «Президент – слуга народу. Незабаром». Однойменна партія «Слуга народу» уже зареєстрована Міністерством юстиції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани просять змінити рух двох маршруток
Наступна новина Волинська «Просвіта» святкує сторічний ювілей. ФОТО
Останні новини
Схожі новини