Семирічна дитина стала наймолодшим мільйонером в Україні

Семирічна дитина стала наймолодшим мільйонером в Україні

В Україні за 2017 рік кількість гривневих мільйонерів зросла на 16% в порівнянні з попереднім роком.

Наймолодшим мільйонером виявилася семирічна дитина з Черкас, повідомляє БУГ з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби.

«У порівнянні з відповідним періодом минулого року кількість нинішніх мільйонерів зросла на 16% або на 559 осіб. При цьому один громадянин задекларував дохід в розмірі понад один мільярд гривень», – заявив в. о. голови ДФС Мирослав Продан.

Зазначено, що всього в 2017 році дохід у розмірі від одного мільйона гривень задекларували 4063 громадянина України.

Як розповів Продан, найбільшу кількість мільйонерів зафіксовано у віковій групі від 45 років і вище – 2270 осіб. Ще 1605 мільйонерам від 30 до 45 років, 188 мільйонерів виявилися молодшими за 30 років. Наймолодшому платнику податків виповнилося сім років (Черкаси), а найстаршому – 99 років (Київ).

«Майже 44% від загальної кількості мільйонерів перебувають на податковому обліку в м. Київ – 1816 осіб. Серед лідерів також Харківська – 299, Дніпропетровська – 269, Київська – 275 і Одеська – 207 області», – повідомив Продан.

За словами фіскала, середньостатистичний річний дохід українського мільйонера становить 8,2 млн гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам на замітку: як передати землю в оренду?
Наступна новина Захищаючи себе, лучанин став підсудним у кримінальному провадженні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини