Серед Перших: «Кромберг енд Шуберт» провів турнір з настільного тенісу. ФОТОРЕПОРТАЖ

Серед Перших: «Кромберг енд Шуберт» провів турнір з настільного тенісу. ФОТОРЕПОРТАЖ

Майже 50 працівників луцького заводу «Кромберг енд Шуберт Лу» вперше боролися за звання найкращого тенісиста.

Змагання з настільного тенісу відбулися у неділю, 4 березня, у луцькій ДСЮШ №2.

Турнір відкрили юні гімнастки з чуттєвим номером та спортсмени, які заспівали бадьорий гімн тенісистів. Після чого судді розповіли про порядок змагань та оголосили їхній початок.

директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Лу» Славомір Качмарек
Директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Лу» Славомір Качмарек

Технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Лу» Славомір Качмарек розповів, що відразу підтримав ідею проведення такого спортивного заходу, адже він сам з 12 років грає у настільний теніс.

«Хоча сьогодні я не беру участі у змаганнях. Валерій Панчук (ред. – директор ДСЮШ №2) сказав, що це буде несправедливо стосовно інших учасників, які не так довго займаються цим видом спорту», – жартує директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Лу».

Спорт є дуже важливим заняттям поза роботою. Потрібно, щоб люди спілкувалися між собою, згуртовувалися, вели здоровий спосіб життя.

Він переконаний, що бізнес однозначно має популяризувати спорт як і серед своїх працівників, так і у місті, області та країні загалом.

«Спорт є дуже важливим заняттям поза роботою. Потрібно, щоб люди спілкувалися між собою, згуртовувалися, вели здоровий спосіб життя. До речі, я навіть не сподівався, що сьогодні буде так багато людей з підприємства «Кромберг енд Шуберт Лу», які займаються настільним тенісом. Тепер вони знатимуть, куди завжди можна прийти пограти та де можна отримати поради тренера», – розповів Славомір Качмарек.

Свого керівника у всіх спортивних починаннях підтримують й працівники заводу. Адже саме завдяки ініціативі одного з них й виникла ідея провести змагання з настільного тенісу.

«До мене прийшов наш колега із відділу логістики Павло Чиж і запропонував організувати турнір. Він розповів, що на заводі працює багато любителів тенісу. Тоді ми подумали: справді, у шахи граємо, у футбол також, у марафонах бігаємо, чому б не започаткувати турнір з тенісу», – розповіла фахівець із соціальної роботи «Кромберг енд Шуберт Лу» Наталія Шевельова.

Теніс – це дуже динамічний, рухливий та малотравматичний вид спорту., – вважає Павло Чиж 

В свою чергу Павло Чиж сподівається, що колегам сподобаються змагання і вони стануть щорічними.

«Теніс – це дуже динамічний, рухливий та малотравматичний вид спорту. Можна грати у будь-якому віці. На підтвердження цього бачимо, що сьогодні зібралося багато людей, і це чудово», – переконаний Павло.

Загалом у змаганнях взяли участь 36 чоловіків та 11 жінок, яких розділили по групах, переможці груп і змагалися за призові місця.

Серед чоловіків 1 місце здобув Павло Чиж, 2 – Роман Журба, 3 – Юрій Здрок. Жінки також вибороли призові місця: 1 місце – Олена Цьох, 2 – Ірина Мельничук і 3 – Аліна Овдієвич

Учасниця турніру Олена Цьох

«Я завжди у спорті (сміється ред.). Хоча мій основний вид спорту – карате, проте я також дуже люблю теніс, граю в нього ще зі школи. Тим не менше, це мої перші змагання з колегами, адже я працюю лише рік на заводі. І вже можу сказати: дуже правильно організовувати такі турніри, адже людина не може жити лише однією роботою. А це – цікаве, здорове та корисне дозвілля», – поділилася враженнями від змагань оператор верстатів з програмним керуванням Олена Цьох.

До речі, на базі ДЮСШ №2 «Кромберг енд Шуберт Лу» не лише проводить тренування та турніри, а є головним генеральним спонсором 8 спортивних секцій закладу.

«Підприємство завжди допомагає нам. Як і в облаштуванні матеріально-технічної бази школи, так і в організації спортивних змагань. Наприклад, нещодавно наші вихованці їздили на турнір з футболу до Риги, де посіли 3-тє місце. Вони були у захваті і від міста, і від рівня змагань. Це прекрасно, коли бізнес не шкодує грошей саме на виховання наших дітей», – переконаний директор спортшколи Валерій Панчук.

Директор спортшколи Валерій Панчук

До слова, «Кромберг енд Шуберт Лу» вже чотири роки поспіль проводить шаховий турнір для дорослих та дітей, чемпіонати з футболу, крім того працівники заводу беруть участь у бігових марафонах, міських та всеукраїнських спортивних змаганнях.

Текст: Ірина НОВОСАД (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нафтогаз»: Україна запобігла спробі Росії створити штучну кризу з газом
Наступна новина Волинський «Пан Курчак» перевірить єврокомісар
Останні новини
Схожі новини