Сергій Бабкін написав саундтрек до мультика луцької студії «Imago». ВІДЕО

Сергій Бабкін написав саундтрек до мультика луцької студії «Imago». ВІДЕО

Український музикант Сергій Бабкін написав пісню «Будь, ким ти є», яка стала саундтреком до короткометражного анімаційного фільму «Чому плачуть діти».

Про це розповіли на фейсбук-сторінці анімаційної студії «Імаго».

«Пісня, яка стала саундтреком цього анімаційного мультфільму, народилася блискавично! Це як раз той випадок, коли історія настільки захлеснула, що я занурився в неї повністю. Уявив себе персонажем з анімації, тарганом, і вона відразу ж з'явилася!» – розповів музикант.

«Мене ця історія зворушила своєю філософією... Ми дуже маленькі, ми такі ж таргани: борсаємося у своїх справах, якихось турботах, клопотах, переживаємо про щось і мріємо, звісно ж. Я завжди про це думаю, тому так легко й народився зв'язок між історією і моєю піснею», – розповів Сергій Бабкін. 

Крім того, він взяв участь в озвученні мультика.

«А ще мені було дуже незвично озвучувати таргана. Ми з моїм звукорежисером, Олексієм Карташовим, дуже багато сміялися на студії, адже перепробували безліч варіантів різних звуків. І в них потрібно було передати те чи інше ставлення до ситуації або реакцію на щось. Ми добряче чудили. Мені це принесло безліч класних емоцій! Я, насправді, мріяв, щоб у мене був кліп-мультик. І ось написав пісню, а її візуалізацією став відеокліп зі шматочків мультфільму. Тепер є така пісня, такий мульт, такий кліп. Сподіваюся, діткам буде корисно його подивитися. Та й дорослим. І замислитися: хто ми, що ми, що було, що потім...», – розповів Сергій Бабкін.

Головний соціальний посил анімації в тому, щоб не слідувати ідеалам, кумирам, не копіювати когось, а прийняти та розвивати себе. Адже кожна людина - це унікальна особистість.

Зараз проект подається на національні та європейські фестивалі і згодом буде представлений широкому українському загалу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Паспорт буде в смартфоні. Коли запрацює? Де можна використовувати?
Наступна новина Майже десята частина волинян уже хворіли на грип. П'ять шкіл - на карантині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні