Сергій Піддубний навчатиме тренерів Волині

Сергій Піддубний навчатиме тренерів Волині

Нарешті підготовча робота АМФВ по запуску програми навчання тренерів з футзалу з ліцензією С дійшла до практичної стадії.

Вже визначено дату початку першої сесії – це 26 лютого 2018 р., домовлено про навчальну базу – це Луцький інститут розвитку людини Університет «Україна». Отже є місце, є викладачі, але найбільш футзальну спільноту цікавило питання: хто ж буде викладати практику?

Приємно повідомити, що асоціацією футзалу Волині досягнуто домовленості на співпрацю в якості викладача з Сергієм Піддубним.

Тренер рівненського «Кардиналу» особливих презентацій не потребує – його авторитет та діяльність на посаді головного керманича клубу Екстра-ліги дозволять передати досвід тим, хто хоче зростати в улюбленому спорті й надалі.

Тут слід нагадати, що ліцензія С надається через програму УЄФА і ФІФА, а тому ліцензований тренер може працювати у будь-якій країні. Крім того без отримання цієї першої категорії неможливо отримати ліцензії В, А, PRO, адже система передбачає тільки послідовну, «крок за кроком» підготовку тренерів.

Яким же чином буде проходити навчання? Слухачам буде запропоновано 84 години учбових занять. Для зручності матеріал буде вивчатися протягом трьох чотириденних семестрів: тобто перший семестр заплановано на 26 лютого-1 березня.

Другий семестр відбудеться в березні, а в квітні останній семестр і випускний екзамен. В складі екзаменаційної комісії будуть присутні представники Асоціації футзалу України і саме вони видаватимуть сертифікати новоспеченим тренерам футзалу.

Вартість навчання складає 2700 грн. за повний курс. Зараз Волинська асоціація офіційно оголошує перший набір слухачів і нагадує, що достатньо наявності середньої освіти для того, щоби розпочати навчання і подолати першу сходинку в тренерській кар’єрі.

З питань щодо запису на курси звертатися за телефонами: 0661877050 (Руслан Корпош), 0503786059 (Дмитро Голоскоков).

 Програма Підвищення кваліфікації тренерів з футзалу «С» диплом ФФУ-АФУ - Розділ «ДОКУМЕНТИ»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Масова бійка у Луцьку: більше десяти відвідувачів «Кораблика» побилися посеред ночі
Наступна новина Поліція розшукує винуватців ДТП у Зміїнці
Останні новини
Схожі новини