До охоронців кордону завітали юні джури. ФОТО

До охоронців кордону завітали юні джури. ФОТО

До охоронців кордону одного з підрозділів Волинського прикордонного загону завітали джури рою "Гайдамаки" з Ратнівщини.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

Аби підтримати військових, які у цей нелегкий час охороняють державні рубежі, діти підготували для них концертну програму. 

Окрім виступів та позитивних емоцій, юні патріоти презентували захисникам власноруч виготовлені серця, які будуть своєрідним оберегом для воїнів-прикордонників. 

«Привезли із собою вихованці Ратнівського центру дитячої творчості й солодкі гостинці: імбирне печиво патріотичного кольору з написами-побажаннями. А побажали джури охоронцям кордону миру, любові та добра, рідної землі під ногами й перемоги», – зазначають у повідомленні. 

Прикордонники з радістю зустріли хлопців та дівчат і розповіли їм про свою службу. Показали гостям як тренують своїх чотирилапих помічників та продемонстрували озброєння і техніку, яку використовують під час виконання завдань.

«Зустріч подарувала нам позитивні емоції. Дякуємо молодому поколінню за підтримку. Все буде Україна!», – додають у дописі.

Читайте також: Мати з Волині провела на війну чотирьох синів та внука


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мати з Волині провела на війну чотирьох синів та внука
Наступна новина У Луцьку патрульні долучилися до свята сім'ї. ФОТО
Останні новини
Схожі новини