Сезон відпусток-2018: скільки і яким транспортом подорожували волиняни

Сезон відпусток-2018: скільки і яким транспортом подорожували волиняни

Волиняни активно подорожували у сезон літніх відпусток. Про це свідчить статистика: тільки залізничних квитків у ПриватБанку придбали понад 35 тисяч.

Завершився сезон літнього відпочинку. Школярі і студенти пішли на навчання, дорослі - на роботу. І усі ще довго будуть ділитися враженнями від відпусток. А статистика продажу квитків свідчить, що вражень у волинян - чимало.

Так, упродовж травня-серпня жителі області придбали у каналах ПриватБанку 35 256 залізничних квитків. Для порівняння: протягом цілого минулого року волиняни придбали у ПриватБанку 75 тисяч залізничних квитків.

Окрім того,  з травня по серпень волиняни купили 1092 проїздні документи на автобусні маршрути.

Попри те, що на Волині немає аеропорту, жителі області купували у ПриватБанку також авіаквитки. За чотири місяці відпусткового сезону через канали банку волиняни придбали 469 квитків на літак.

Нагадаємо, що проїздні документи можна придбати у терміналі самообслуговування ПриватБанку, через Інтернет-банк Приват24 або на сайті bilet.pb.ua. Окрім того, квитки можна купити у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин Сашко Положинський «спіймав» величезного гриба. ФОТО
Наступна новина Волинські міста можуть поборотися за перемогу у «SMART МІСТО 2018»
Останні новини
Схожі новини