«ПриватБанк» компенсує втрати лучанам, гроші яких викрали шахраї

«ПриватБанк» компенсує втрати лучанам, гроші яких викрали шахраї

Лучани, у яких шахраї, через махінації з мобільними номерами, викрали кошти з рахунків, отримають свої гроші назад.

Про це повідомили у прес-службі ПриватБанку.

Днями із рахунків 18 лучан зникли гроші. Зловмисники скористалися можливістю перевипуску SIM-карт оператора «Vodafone» і таким чином заволоділи фінансовими номерами людей, а відтак - і доступами до їхніх рахунків.

Клієнтська база і програмні комплекси банку передбачають найвищий рівень захисту даних і рахунків. Вочевидь, тому все частіше шахраї атакують клієнтів через мобільних операторів.

У фінустанові інформують, що служба безпеки банку у найкоротші терміни провела розслідування цього випадку і спрацювала на випередження. Завдяки цьому були попереджені спроби зняття коштів у низки клієнтів.

«На жаль, «Vodafone» - поки що єдиний з операторів, який не підтвердив співпрацю з банком у плані безпеки даних. Проте, оскільки клієнти фінансової установи не винні у ситуації, що склалася, керівництво ПриватБанку вирішило повернути викрадені кошти клієнтам», – повідомили в банку.

«З міркувань безпеки ПриватБанк радить використовувати контрактні тарифні плани - тоді усі операції по зміні SIM-картки будуть проводитися особисто у відділенні компанії при пред’явленні паспорта».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 30 % українських доріг минулого року побудували з порушеннями
Наступна новина У Луцьку два магазини продовжують продавати алкоголь вночі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні