30 % українських доріг минулого року побудували з порушеннями

30 % українських доріг минулого року побудували з порушеннями

«Укравтодор» за результатами перевірки 90 % об'єктів дорожнього будівництва 2017 року (487 об'єктів) виявив порушення на 30 % із них (136 об'єктів).

Як інформує УНІАН, основними дефектами стали розкриття стиків, наявність вибоїн і тріщин.  Про це заявив голова «Укравтодору» Славомір Новак на засіданні уряду в середу.

«На сьогодні перевірки проведено на 90 % об'єктів. На решті 10 % перевірки будуть завершені до 1 червня. На 136 об'єктах виявлено недоліки, 80 % із них вже усунуто. Хочу наголосити, що недоліки не були серйозними», - сказав він.

За словами Новака, основними дефектами стали розкриття стиків, наявність вибоїн і тріщин. Найбільшу кількість недоліків у дорожньому будівництві було виявлено в Донецькій, Луганській і Миколаївській областях. Найбільш якісним дорожнє будівництво в 2017 році було у Вінницькій, Львівській та Одеській областях.

За підсумками 2017 року «Укравтодор» відремонтував близько 2,1 тис. км доріг, що є рекордним показником за останні 5 років. У 2018 році «Укравтодор» отримав 30 млн грн на контроль якості доріг.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прокляте перехрестя? У Рівному авто поліції за рік двічі потрапляли в аварію в одному місці
Наступна новина «ПриватБанк» компенсує втрати лучанам, гроші яких викрали шахраї
Останні новини
Схожі новини