«Шайбу» у Луцьку знову хочуть закрити. ВIДЕО

«Шайбу» у Луцьку знову хочуть закрити. ВIДЕО

Нічний клуб «Біг Рум», що у 40-у мікрорайоні, лучани добре знають за старою назвою − "Колізей".

В народі ця напівкругла прибудова до гуртожитку відома, як "Шайба". Тут багато, що змінилося: власник, назва, інтер’єр, меню. Проте залишилася стабільною публіка, яка звикла відвідувати це місце.

За словами мешканців прилеглого будинку, спокійно пожити та поспати їм вдалося лише на період ремонтних робіт − з червня до листопада. Бо заклад відкрили − у День студента. Оскільки публіка не змінилась, знову п’яні крики, з’ясування стосунків та бійки.

Зараз нічний клуб працює до пів на четверту ранку. Мешканці гуртожитку знову оббивають владні пороги з проханням обмежити час роботи закладу. Для цього вже створили відповідне звернення на єдиному порталі місцевих петицій, та завітали на особистий прийом громадян до секретаря Луцькради.
Питання продовження оренди внесене на розгляд виконавчого комітету, що відбудеться в двадцятих числах грудня. Дія нинішньої угоди оренди завершується 1 січня 2018 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Рівненщині вилучили 1,6 т бурштину вартістю понад 16 млн грн
Наступна новина «Ваш депутат» - фракція «Батьківщина»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні