Що відбувається з «дорожними» грошима Волині

Що відбувається з «дорожними» грошима Волині

Ще у 2016 році з Старовижівського районного бюджету обласному бюджету були передані кошти для співфінансування ремонту дороги «Кримне-Залюття-Поліське».

Однак, обласною державною адміністрацією ремонт дороги так і не було розпочато.

Про це йдеться у запиті депутата Михайла Імберовського.

«У 2017 році Старовижівська районна рада знову передбачила для фінансування ремонту цієї дороги один мільйон п'ятсот тисяч гривень, крім того обласною радою для її співфінансування було виділено триста тисяч гривень.

Але облдержадміністрація за минулий рік на цю дорогу спромоглась освоїти лише п'яту частину тих коштів, що передані з району і жодної копійки коштів обласного бюджету.

У поточному році на ремонт дороги Кримне-Залюття-Поліське передбачено кошти субвенції з державного бюджету, однак уже минуло п'ять місяців з початку року, а тендерні процедури департаментом інфраструктури та туризму облдержадміністрації ще не розпочато.

Враховуючи зазначене, прошу доручити відповідним службам прискорити процес тендерних процедур та хоча б на третій рік освоїти виділені кошти при сприятливих погодних умовах.

Одночасно викликає стурбованість розпочата всередині бюджетного року реорганізація департаменту інфраструктури та туризму, який визначено замовником робіт по ремонту більшості автодоріг області. Чи не виникне в зв'язку з цим призупинення на декілька місяців ремонтних робіт?

Крім того прошу повідомити:
-    яка сума коштів субвенції на ремонт автодоріг станом на 01 червня 2018 року надійшла з державного бюджету в область, яка з них уже освоєна і якщо має місце неосвоєння коштів, то які причини неосвоєння?
-    скільки коштів дорожньої субвенції в даний час розміщено на депозиті?
-    на якій стадії знаходиться доручення обласної ради облдержадміністрації в частині делегованих повноважень щодо розроблення обласної середньострокової програми будівництва та ремонту доріг", - пише Михайло Імберовський. Запит підтримано більшістю депутатів та спрямовано голові Волинської обласної державної адміністрації   для розгляду і вирішення по суті. 

Результати голосування

Всі запити Михайла Імберовського

Всі депутатські запити та реагування на них

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали райони на Волині, де найбільше «розгулявся» кір
Наступна новина У волинянина знайшли згорток з марихуаною. ФОТО
Останні новини
Схожі новини